Pravila privatnosti

PRIVATNOST I IMPRESSUM
Izjava o privatnosti

Tvrtka Planty products d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Planty products d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika Planty products d.o.o.

Zaključivanjem narudžbe potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni, da ste prilikom registracije na njih bili upozoreni te da ih prihvaćate.

IMPRESSUM
Planty products d.o.o.

Planty products društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i proizvodnju sa sjedištem u Savska cesta 32, 10000 Zagreb
Tvrtka je registrirana i upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu.

E-MAIL: info@planty.hr

IBAN: HR6623600001103052724

OIB: 86515370800

MBS: 05721610

Pravni oblik: d.o.o. (društvo s ograničenom odgovornošću)